Makrills WalkinCloset

Hej,

nu äntligen börjar vår walkincloset på en 12 kvm bli färdig.

img_1220

Det är så skönt att få en total överblick över sina kläder. Rensat bort en massa till välgörenhet förstås. Vi ser vad som finns och behövs. Alla kläder kommer användas då inget hamnar längst bak/under. Vi tog ett helt sovrum till detta då vi saknar garderober i huset.  Känns så skönt att kläder och skor kommer i ordning. En befrielse och lättnad. Gillar verkligen uttrycket ” var sak på sin plats ”.

Hur har annars den gångna veckan sett ut för Er?

Jag har just nu tre arbeten och alla är lika roliga trots olikheterna. Det är väl just det. Det är givande fast på olika vis. I mitt  företag finns endast jag och således den drivande. På det andra arbetet är vi ett stort team som ska samarbeta för att kund ska få kvalitetsprodukt till utsatt datum. På det tredje arbetet är det jag som inspirerar elever till kreativitet. Den röda tråden är kreativitet och hantverk. Jag är just nu precis var jag vill vara i livet och jag är djupt tacksam för det.

Återigen….sedan jag ett flertal tillfällen låtit mig kliva ur min komfortzon så har en helt annan styrka och självklarhet tagit fäste inom mig.

Kommer tillfällen till dig så tveka inte om du känner en pirrande glädje över tanken…kör.

Önskar dig en fortsatt fin söndag och så syns vi nästa

/Anne-Lee

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen