Möbelomklädsel

Hej på Er,

nu har vi verkligen fått höst och det är härligt.

Idag blir det ett inlägg om möbelomklädsel. Lite inspiration om du har lite resttyger hemma eller helt enkelt vill ha en alldeles unik fåtölj.

Dessa två fåtöljer klädde jag om till min kundhörna i verkstan.

 

img_6948

img_6950

img_6959

img_7017

img_7046

img_7027

Från ett slitet plyschtyg till ögongodis. Just nu går jag igång på att klä möbler så här. Inget- går-till-spillo tänket gillar jag. Att stå och matcha och lägga tyger i ”rätt” ordning med tanke på omgivning är så kul. Låta möbeln få ta sin givna plats. Sticka ut och vara välkomnande.

Vilken typ av tyg tycker du om?

Nu får Ni ha en fortsatt skön söndag så syns vi nästa vecka/söndag.

Anne-Lee

 

Inlägg skapade 71

3 svar på “Möbelomklädsel

  1. Åh det blir ju alltid så fint det du gör! Jag har två såna fåtöljer och de behöver kläs om, jag ska försöka själv, men har inte kommit till skott än. Åren går, men en dag kanske jag tar itu med det.
    Ha en bra dag!
    /Anna

    1. Tack Anna…ja men gör det. De kommer bli urfina. Undrar du över något så hör av dig bara. Ha en fortsatt härlig onsdagkväll✨✨

      1. Ja de kommer ju att bli jättefina, men det är ju ett djäkla jobb också för en amatör. Den ena har jag faktiskt klätt om tillsammans med min mamma och det måste vara 20-30 år sen. 😮 Tack, jag hör av mig om jag undrar över något – när/om den dagen kommer. 🙂 /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen