Flower Power Vintagebyxa

Hej,

söndag igen och kylan har tagit sitt grepp över landet. Vi har börjat elda i våra eldstäder och det är en riktigt go känsla.

Den här inspelningen som jag och mina döttrar gjorde tidigare i år dök upp i mitt flöde i veckan. Under den i särklass kallaste dagen i år spelade vi in detta på en knagglig åker. Herre jösses så galet knasigt och kul vi hade. En reklamvideo för min #FlowerPowerVintagebyxa skulle göras. Jag tycker den blev kul ( onekligen ) men nästa gång kör vi utan snö grejen???.

Dags att åter igen börja fundera på  marknadsföring, mer kreativ sådan…haha och nu börjar det bli kallt igen. Får tydligen som mest inspiration då vad det verkar.

Marknadsföring idag är inte helt lätt. Vi har sååå många kanaler att nå ut på där det redan är många som slåss om uppmärksamheten.

Är mina kunder där slås man av? Vad vill de se? Vad attraheras de av? De är många tankar som man måste gå igenom innan. Allt man ser idag på fb,bloggar och instagram etc är det en tanke bakom om det är rätt. Så mycket mer jobb än man tror.

Att ha en plan är helt klart ett måste och hålla sig till den. Inte hatta för mycket utan hålla sin röda tråd. Visa sin passion och låta det få lysa igenom.

Inte lätt alla gånger att hålla den glöden, det tror jag vi är många som kan skriva under på. Mänskligt.

Min tro på min röda tråd i företaget håller mig stark i grunden och den bär mig framåt i dagar då kraften inte alltid ligger på topp. Min röda tråd är mitt sanna jag och mitt varumärke. Tron och viljan är alltid stor och tilliten stark…..därför orkar jag. Passionen för mitt företag❤️

 

Önskar dig en härlig söndag i passionens tecken✨✨✨

syns nästa söndag.

Är du sugen på att kolla in min rea på vintagekläderna som finns i min webshop?

Vad kul….har nämligen startat upp min höstrea idag.

Kika in på min webbshop ⬆️

Tack till alla Er som valt att prenumera på min blogg. Ett kvitto för mig att Ni tycker om det jag visar och det jag skriver om. Gör mig så glad och tacksam.✨✨??

Vill du också prenumerera och få ett inlägg till din söndagsfrulle så är det bara att scrolla ner och fylla i din mailadress. Simple as that.????

/Anne-Lee

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen