Hippiebyxa

Min unika stil

Hej,

vad är stil för dig?

Är stil något förväntat och redan outtalat?

Är stil personligheten ?

För mig är stil personligheten. Undrar och tänker ofta om personer som har en osagd dresscode på jobbet egentligen tycker om att ex klä sig som jag men att de rättar sig i ledet för att det inte passar sig. Blir så glatt överraskad och glad om jag möter någon som vågar sticka ut där man minst anar det. Tänker för mitt inre att den här personen vet vad den vill. Stark och driven. Bara positiva tankar. För mig säger det mycket om företaget också. Ändå så gör oftast inte människor det. Har läst mycket om att personen då i fråga ej skulle tas på allvar. Sitter det i kläderna? Nej verkligen inte…det vet vi nog alla. Blir företaget mer oseriöst om personalen är sig själva? Är det lättare med dresscode? Hamnar företagets syfte i fokus då med dresscode?

Är det bara okej med egen stil i kreativa företag inom färg och form?

Det kanske är så enkelt att färg och form folk drar sig till kreativa yrken och då är min stil inget konstigt alls?

Ja jag har min stil och den är så mycket jag. Inifrån och ut. Har dagar då jag är mer nertonad och det känns också okej men ofta så här. Har också dagar då jag är LITE mer feminint klassisk med en twist för att jag känner för det.

Stil handlar också om respekt för olika tillfällen och där är jag helt med ex vid bröllop. Vad jag ville prata om var klädsel på sin arbetsplats.

Hela min garderob består mer eller mindre av färg. Olika mönster ( randigt och prickigt saknas )…inge kul mönster enl. mig.

Måste vara svårt att kombinera detta?

Nej inte alls…mönster och färg är lätt att kombinera. Man ser bara till att hålla en gemensam ton. Så många olika outfits man får. Finns en tanke i varje outfit.

 

Vintagebyxa hippiebyxa re-design fashion

Imorgon ska jag ha mina multifärgade sammetstights och till det en virkad kort kjol. Toppen är inte riktigt satt än. Mina svarta stövletter till det och ovan korta skinnjacka som jag köpte i London 1984.

Cool och väldigt kul!!

Nä nu är det dags att bege mig ut till min kreativa verkstad där jag ska fortsätta med min fåtölj som jag ska ha med mig till olika evenemang marknader/mässor/events.

/Anne-Lee?

 

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen