Ett hållbart liv

Hej,

sitter och undrar hur man egentligen ska tänka då man har en blogg kopplad till företaget?

Jag själv uppskattar personliga bloggar oavsett vad egentliga huvudsysslan handlar om. Mitt företag handlar om möbeltapetsering och att köpa in coola ting och kläder som jag säljer i min webshop. Den röda tråden är ett hållbart leverne.

I dagens inlägg kommer jag åter igen nudda tankar om livet. Vart det tar en. Ett hållbart sätt att förhålla sig till andra och livet kan man ju säga.

 

img_2606

Tog en härlig promenad igår som jag ofta gör.

img_2617

 

 

 

 

 

 

 

Fotade med min nya telefon, IPhone 7 plus. ???

img_2623

 

img_2609

Stannade vid detta träd och funderade över om mitt liv ser ut så här. Alla arbeten jag haft,alla människor jag mött,alla känslor jag haft och har, alla resor jag gjort, alla mål jag har etc. Jag skulle i och för sig vilja vända trädet upp och ner. Så mycket att ta in, göra och lära för att slutligen stå stark i en stam.

Är det därför det är så speciellt att krama ett träd?

Varje år vid denna tidpunkt på året reflekterar jag mycket på året som gått och det som komma skall. Det är viktigt för mig. Viktigt att se över året och känna vad som varit bra och mindre bra. Tänka över var jag ska.

De senaste veckorna har jag funderat en del över människor jag mött genom åren. Vad de specifikt tillfört mig. Vad jag kände då vi möttes och hur jag ser på dem idag. Intressant.

Skrev så här igår på min fb-sida;

Så intressant hur människor vi möter påverkar oss just idag. Oavsett känsla så känn in och förstå varför du reagerar och känner som du gör. Det tar dig framåt och utvecklar. Allt sitter hos dig själv. Förutfattade tankar, känslor, livsbagage etc
Tänker att varje möte har en mening oavsett känsla. Man möts precis var man är just nu.

En människa du möter idag kan väcka obehag men om du mött samma person tidigare eller senare i livet så kan känslan vara helt annorlunda. Härlig tanke.

Möten är så exklusiva. Ta vara på dom.

Önskar dig en fin 4:e advents söndag

Anne-Lee

syns nästa söndag på juldagsmorgon??✨✨

 

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen