Känner du igen dig?

image

 

Känner du igen dig?

Lovade mig en sak inför 2016…att inte tveka..kör.

Tillhör kategorin som jobbar in i minsta detalj med projekt. Det ska vara perfekt. I själva verket handlar det om rädsla. Rädd för att ha missat något…”kanske tappa ansiktet”.

Är så less på det.

Ser andra springa förbi. Tillsynes för mig med galopperande steg. De kanske är i själva verket precis som jag. Troligtvis. I grund och botten har vi alla våra rädslor och tvivel. Är så glad att jag idag vågar möta mina rädslor. Utmana dom. Tjurigt ser jag mina rädslor i vitögat och gör. Att jag blev nominerad till Visionspalatset var en riktig gåva. Så tacksam.

Nu fick jag verkligen chansen och möta de rädslor som jag så länge undvikit.

Jag visste att jag inte skulle kunna förbereda mig. Jag visste att jag inte skulle kunna jobba in i detalj.

Det kändes befriande.

Jag skulle filmas. Min röst skulle ljuda över torget och rakt in i människors hem via webb-tv . Intervjuas och fotas. Intervjuas av radio P4 och även från stora scen.

Jag gjorde det. Jag är sjukt nöjd med mig själv. Stolt faktiskt.

Så mycket mer man kan om man ger sig själv chansen.

Rusa i fatt dina rädslor. Ställ dig framför dom och ta dem i handen.Låt energin och kraften du känner vartefter du tar dig framåt lyfta dig…steg för steg.

Fantastiskt och verkligen som dunderhonung för sinnet.

Ha en fin söndag nu.

Nästa söndag funderar jag vidare och delger Er en och annan tanke

/Anne-Lee

Vill passa på och välkomna alla Ni som valt att prenumerera på min blogg. Jätte kul. Tack. Om du nytillkomna läsare vill göra detsamma så är det bara att scrolla ner och fylla i din mail så får du också ett inlägg från mig varje söndagsmorgon kl. 08.00. 

 

Inlägg skapade 71

2 svar på “Känner du igen dig?

  1. ”Rusa i fatt dina rädslor. Ställ dig framför dom och ta dem i handen.” – Ja, jag känner igen mig, Anne-Lee! Gjorde något liknande för ett tag sedan och kände mig sen så OTROLIGT nöjd med mig själv!

    1. Vad härligt Veronica. Känslan när rädslan kommit att bli mer en styrka är väldigt befriande. Att man faktiskt alldeles själv åstadkommit det. Tror att vill man ta sig vidare mot mål eller ändra styrriktning i livet så är det just att utmana sig själv. Väldigt uppfriskande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen