Ur Zonen

Vilken otroligt kul vecka jag haft. De fyra dagarna jag bidrog i Visionspalatset i Vetlanda startade vi upp med frukost 08.30 i Smålandsvillans visningsvilla i Bäckseda som vi fick låna hela veckan. Där samlades vi som skulle delta över dagen. Gick i genom schemat. Sedan ner vid 10.00 till torget för att förbereda. Klockan 11.00 slog kamerna igång och ljudet ljöd över torget. Antingen kunde man följa oss via LED-skärm på torget eller via webtv. Dagarna följdes av att lyfta visioner som vetlandabor lämnat in. Vi diskuterade hur de kunde lösas och vad visionen skulle ge. Värdet.

Däremellan har vi haft yoga,tabata,kreativitetsövningar,intervjuer,blivit intervjuad,fotad. Full aktivitet ända fram till kl 21.00. Mat,dryck och godsaker i mängder har levererats från Maxi varje dag.image

Sista dagen levererade vi Vetlandalåten från stora scenen. Den gjordes av två deltagare och två musiker.? Blev riktigt bra och en härlig känsla att summera veckan med den.

Haha jag trodde det var lördag idag. Skriva inlägg inför söndagen. Nu blev det inte mycket till inlägg Ni fick. Det Ni fick imorse hade jag tänkt fortsätta skriva på?. Så det kan bli.

Nästa söndag fortsätter jag skriva om detta om att kliva ur sin komfortzon. Det har jag verkligen gjort under veckan.

Ha en härlig vecka

/Anne-Lee

Inlägg skapade 71

3 svar på “Ur Zonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen