In med nytt

Hej,

hur tänker du kring den rubriken?

Du kanske vill göra en ny resa eller söka ett nytt jobb. Kanske rent utav starta företag eller flytta. Göra helt nytt.

Jag känner så ofta. Ändra. Vara i rörelse.

Jag vet att jag letar. Letar efter den ultimata livsstilen och jag tror att jag är nära. Att det lurar runt knuten. Det är en skön känsla att vara i rörelse, att inte stagnera. Den känslan ger mig en inneboende frihet.

Från det ena till det andra.

Igår testade jag med att för första gången annonsera på Instagram…kolla här.

Vill se skillnaden med Facebook. Som det ser ut just nu så blir genomslagskraften större på min fb-sida….kolla här.

Makrillsvintagedesign

Mitt företag som förtjänar mer utrymme under 2017.

Älskade företag som finns där hela tiden. Världens finaste verkstad som stod klar i slutet på 2015. Har inte riktigt målat färdigt allt.

När jag går in där så känner jag mig på rätt plats. Känner mig kreativ,glad och harmonisk. Idag ska jag spendera tid där ute. Behövs städa inför 2017 och även göra klar mitt bokslut.

Haha sedan ska min blogg innehålla mer utav möbler,tyg och ting. Blir så mycket annat som jag vill skriva om- personlig utveckling bl.a som ligger mig varmt om hjärtat. Jaja min blogg blir vad den blir just nu-personlig.

Ha nu en skön söndag var du nu må hända hitta på.

Tack alla Ni som valt att följa min blogg…så roligt. Har du inte börjat att prenumerera än så är det lätt fixat. Scrolla bara ner och fyll i din mail så har du ett rykande blogginlägg varje söndag till frukosten.

Följ mig och min utveckling?

/Anne-Lee

 

 

 

 

 

 

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen