Att vara här

image

Hej på Er i den fantastiska sommarvärmen.

Det här inlägget handlar lite om en fundering/känsla.

När jag började med sociala medier omkring 2009/10 så skrev jag om allt jämt hela tiden. Pumpade ut info om mig själv. Sakta men  säkert kände jag mig allt mer dränerad. Stressad och tom. Sedan ett år tillbaka på Facebook har jag medvetet minskat antal inlägg och vad jag skriver om. Så skönt att ha livet för sig självt. Vill någon veta vad jag gör så är det bara att ta kontakt som man gjorde förr. Tror mycket av detta också har att göra med min personliga utveckling. Vill vara i min verklighet. Låta alla sinnena göra sitt. Bli lite mer jordad helt enkelt.

Tankar jag delar här känns bra att dela för jag vet att just du är intresserad. Små inte så djupgående tankar men lite tänkvärda kanske. Det är så lätt att hänga med i karuseller som man kanske inte mår så bra utav. På vägen har man hört att man måste. Måste höras för att synas. Syns man inte finns man inte. Stressen ökar och fokus kan läggas på helt fel saker. Skala av och ta reda på vad som är viktigt för dig. Ta reda på i vilka sammanhang du bör synas med ditt företag el i vilka sammanhang trivs du bäst och med vilka?

Det är bara du själv som vet och det är bara du själv som kan ändra.

Nästa söndag blir det kanske en liten rapportering om den pågående renoveringen el något annat skoj som dykt upp under veckan.

Vill du vara säker på att inte missa något inlägg till söndagsfrukosten så tycker jag du skall scrolla ner och börja prenumerera på min blogg.

Ha en fortsatt ljuvlig söndag

/Anne-Lee

Inlägg skapade 71

2 svar på “Att vara här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen