Tillit

image

Att känna tillit till att allt ordnar sig, att det blir som man vill har varit ett arbete i sig att lära sig att tänka så. Idag är det inget konstigt alls men för ca säg 5 år sedan hade jag inte det sättet att tänka. Så för att våga utmana mig och mina rädslor ( se tidigare inlägg )så känner jag att detta är steg ett.

Om känslan är så stark att det är så det blir ( som jag vill ) så är det just det jag sänder ut. Jag ser allt klart och tydligt för mig. Är det andra människor som är involverade på något vis  så blir det som vi båda/alla vill. Är viljan den rätta hos mottagaren så blir det som du vill.  Låter ju inte konstigt alls kan man ju tycka. Tänker att jag drar till mig de som är lyhörda för vad jag vill alt. behöver. Svårare än så är det inte. Jag vilar tryggt i tilliten. Vandrar i positiv anda. Är lyhörd på vad som händer omkring mig, verkligen ser och lyssnar. Håller sinnena öppna.

Rusa inte förbi de små detaljerna i vardagen. De har mer att ge än du anar.

Att känna tillit-det tankesättet har gjort mig mer lugn och jag kan dessutom urskilja bättre på vad som är bra eller inte och vad jag behöver. Livet/målen har helt enkelt blivit tydligare och enklare.

Hur jag lyckades att börja tänka så här ska jag berätta om nästa söndag.

Tills dess får du ha en fin söndag och en härlig vecka.

Vill även du  ha mina inlägg ( varje söndag kl 08.00 ) direkt i mailinkorgen så ska du endast fylla i din e-mail längre ner på sidan så vips så prenumerar du?

/Anne-Lee

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen