Makrills 3:e arbete

Hej,

god morgon säger jag till dig som tittar in nu på morgonkvisten. En ny härlig dag har vi nu framför oss.

I dagens inlägg ska jag berätta mer om mitt/ Makrills 3:e arbete.

Innan semestern förra året fick jag en förfrågan om jag ville leda och inspirera en skapandegrupp på en folkhögskola. Om jag ville. Jag har aldrig haft en kurs eller varit inom skolans värld. Det här var helt nytt för mig men kände att det var så rätt. Att skapa utifrån udda saker, att se möjligheter är något jag älskar. Ser inte så stora begränsningar där utan jag slänger mig ut och testar. Fungerar det inte så gör jag det på ett annat sätt. Det kreativa och fantasifulla känner jag mig trygg med.

Hur skulle det bli att möta elever med sina idéer,begränsningar och förhoppningar?

Är det något jag vet med mig själv och som jag allt som oftast lutar mig mot är just mig själv. Jag tillsammans med andra brukar inte vara några problem.  Jag brukar snabbt se vem och vilka jag har framför mig. Stor människokännedom där jag lärt mig att parera. Den tilliten tror jag andra känner och de i sin tur känner sig trygga.

Så, med det i ryggen fungerar det jätte bra och det här jobbet stormtrivs jag med. Åker alltid därifrån med en god känsla i kroppen.

IMG_3384

 

IMG_3385

Nästa söndag är jag precis hemkommen från Stockholm och möbelmässan.

Det får jag berätta mer om då.

Önskar dig en fortsatt fin söndag

/Anne-Lee

 

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen