Nu blir det blogg hos Makrills

image[vc_row][vc_column][vc_column_text]Välkommen till min blogg. En nystart. För en 6 år sedan hade jag en blogg som jag skrev i varje dag. Planerade inlägg,fotade och kommenterade hos andra. Kul var det men såååå stressigt. Jag tänker inte tillåta mig det igen utan det här kommer bli för mig en företagsmässig ventil. Vill inte lägga för mycket prestige över den då jag känner att det just då blir stressigt. Bloggen ska få visa mig/Anne-Lee bakom mitt företag. Den får forma sig med tiden…och gärna med Er hjälp. Ni som läser tror jag mig veta att Ni vill följa mig av olika anledningar. En anledning är nog så bra?.

Äntligen har jag funnit min affärsidé. Äntligen känns det så rätt och genuint. Jag vilar tryggt i den och känner att jag lever min affärsidé-varumärke. Så mycket lättare det blir. Behöver inte fundera längre om det kan passa in hos mig. Jag vet när jag ser. Jag kan sålla snabbare vad och var jag ska vara…vad jag behöver.

Är det bara jag som lever som min affärsidé? Nix!!? Vi blir fler och fler. Vi blir fler som vill leva ett hållbart liv. Ta vara på de resurser som finns. Det var många år sedan jag släppte slit och släng mentaliteteten. Helt förkastlig. Det finns så mycket att säga om att leva ett hållbart liv.

Välkommen att följa mig och mina tankar.

Varje söndag till din frukost serverar jag dig ett nytt inlägg. Se till och prenumera här nedan så hänger du med i min värld av tankar och funderingar…av stort och smått.

Längtar efter att få börja skriva igen.

Nästa söndag händer det spännande saker för mig. ??

Ha en fin söndag

/Anne-Lee[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Inlägg skapade 3

2 svar på “Nu blir det blogg hos Makrills

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen