Att våga ta plats

Hej,

ny söndag och ny vecka väntar oss.

Hur känner du om att våga ta plats? Att våga gå mot strömmen. Att sticka ut.

Själv har jag under en längre period funderat en del på det.  Är man inte lika så är det verkligen vanligt att personen i fråga ska tryckas ner och sättas på plats. Se till att han/hon fogar sig och flyta med strömmen. Det är lugnas så. Då mår alla bra om det inte är något eller någon som stör.

Verkligen skrämmande.

Finns så mycket okunskap därute om det sociala samspelet.

Se på de  som sitter på högre befattningar. Hur de tror de kan styra genom härskartekniker? Ett vinnande koncept…verkligen. Ja jag vet att det är ett personlighetsdrag. Det är väl därför de har de tjänsterna de har. Något annat är otänkbart för dom.

Att de får sitta kvar?

Har mött det så många gånger genom åren och har lärt mig känna igen. Har förstås även mött fantastiska människor med högre befattningar som EJ placerat sig på höga stolar. Det som använder sig av härskartekniker finns överallt förstås men för en själv blir det tydligast då man möter dem i jobbsammanhang.

En sak kan jag meddela Er som ett gott verktyg att använda när du väl själv upptäcker en person med härskartekniker. Bemöt med samma mynt. De hamnar helt ur spel och blir osäkra. Då menar jag med kroppsspråket. När det gäller verbal teknik så kommer man långt genom att personen i fråga måste förklara sig vad han /hon menar.

Det sociala samspelet är helt klart ett favoritämne jag har och finner det väldigt intressant och givande då jag har förmågan att SE och KÄNNA IN väldigt snabbt.  Ger mycket men tar också mycket energi.

IMG_2989

Ja nog om det men ack så viktigt.

Det viktiga i kråksången är att sprida kärlek och värme. Se till att ha kul och att omfamna alla.

Ha en fortsatt fin söndag. Nu hoppas vi på en lika ljuvlig solig dag som gårdagen.

syns nästa söndag

/Anne-Lee

 

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen