Berlin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

image
En fantastisk keramiker
image
Nästa gång får jag ta bilen ner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image
Man ska tro på att allt går om man vill

Nu när jag börjar skriva detta har jag inte åkt ännu och jag längtar. Längtar efter att få åka iväg med delar av familjen. Få uppleva nytt med dom.

Hoppas även en dag att få resa iväg med hela familjen till spännande resmål…det vore mer än magiskt.

Jag vet att jag kommer shoppa vintagekläder i Berlin. Jag vet att jag kommer njuta av att bara vara där med DOM. Sitta vid en uteservering mitt inne i röriga konstnärliga kvarter …se på livsnjutande människor. Känna energin fylla min kropp som jag sen kan ge vidare.

Just nu måste jag erkänna är jag tom på den varan. 2016 har varit och är fantastiskt men vilket tempo det har varit. I alla fall för en själ som jag.

Nu när jag skriver vidare har jag varit hemma i lite mer än en vecka. Berlin var en stad för mig. En stor stad vet vi alla men ändå konstigt nog så kändes det inte så. Livsbejakande,glädje,frihet och kreativitet. Free spirit känslan fanns där och då mår jag bra. Fri att vara den man är. Vi bodde i en lägenhet som vi hyrde via airbnb. Ett mycket bra sätt att hitta boende på dina resor. Lägenheten låg i området Mitte. Ett levnadsglatt,kreativt konstnärsområde. Marknaden som vi besökte i Mauerpark var mysig. Secondhand,vintage,hantverk…ja en massa saker. Mat och dryck …stormtrivdes. Dit drar jag gärna igen över en helg.

Om jag fyndade något? Jo vars….några plagg blev det men ska sy om dom lite så de passar en lite kurvig donna som jag?.

Ha ha ett par vintagebrallor kunde jag ta på mig upp till knäna men jag såg bara möjligheter. ??

Ha nu en fantastisk söndag ?

Syns och hörs nästa söndag

/Anne-Lee[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”1390,1393,1398,1401,1402,1406,1407,1424,1426,1427″ title=”MauerPark”][/vc_column][/vc_row]

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen