Sociala medier

Hej,

söndag igen. Nu rusar livet på som i en karusell.

Hur har du det?

Brukar du fundera på vad du väljer att skriva på sociala medier?

Jag har valt att vara privat. Att endast lämna ut sköna härliga upplevelser. Min tråd yrkesmässigt är ett skönt färgstarkt hållbart liv. Självklart är inte livet så varje dag men då väljer jag ändå om jag har lust för att skriva på ex Facebook att skriva om härliga ljusa färgstarka händelser el endast något fint foto. Lyfta glädje. För det är dit jag vill igen. Till ljuset. Då boostar jag mig och pratar med mina närmaste.

Jag vet att vi är olika och har olika behov. Det är så det är och det respekterar jag men kan ändå tycka det är ledsamt att se mångas bekräftelsebehov på just Facebook. Hur väldigt privata saker läggs ut och en hel drös med styrkekramar skrivs. Blir man hjälpt då…känns det bättre?

Allt beror på vad det handlar om…finlir. Allt skriver man inte tycker jag. För ens egen skull och andra i ens omgivning. Respekt.

Har skrivit det förut i bloggen har jag ett svagt minne av men efter mitt val att hålla en röd tråd på soc. Medier så blir det mycket enklare och jag mår bättre. Många av mina vänner är där och jag vet var jag kan nå dom.

 

IMG_3307

Idag blev det ett kort inlägg känner jag. Skriver det nu lite sent kl 08.15 så idag landar det hos dig lite senare än vanligt.

I veckan har jag funderat en del på just detta om soc. medier och vad man lägger ut och värdet i det? Vill också passa på att lyfta att vara källkritisk innan man delar. Att tänka sig för innan man skriker ut sin ilska. Vem är avsändaren?

önskar dig en fortsatt fin söndag och så syns vi nästa i tid kl 08.00

Anne-Lee

 

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen