Vägskäl

image

Det är så häftigt när känslan av vägskäl i livet uppstår. Då vet jag att nya saker kommer att ske. Vet inte vad. Vet bara att NU måste något nytt in. Faserna som tar en plötsligt vidare. Erfarenheter som helt plötsligt tar sig uttryck.
Märker att många människor hamnar i frustration när de kommer till vägskäl. De blir oroliga för det okända de känner. Härligt säger jag….nu händer det snart nya saker för dig. De tittar oftast skeptiskt på mig.

Jag brukar istället bli extra uppmärksam på tecken,människor och händelser runt mig.Jag vet att det är nu jag är som mest skärpt. Det är nu jag ser sammanhang. Det är inte för intet som den starka känslan av vägskäl uppstår. Omfamna den och låt den ta dig vidare i livet.

Ha tillit.

Nästa söndag ska jag skriva om just ordet/känslan tillit.

Vad det betyder för mig.

Ha en härlig söndag

/Anne-Lee

Inlägg skapade 3

2 svar på “Vägskäl

  1. Härlig mening om vad vi kan göra när vi känner oss osäkra vid ett vägskäl: ”Omfamna den och låt den ta dig vidare i livet.”

    1. Omfamna-öppna upp till livet. Vi har alla våra anledningar att känna att nya vägar måste väljas. Är vi riktigt observanta i alla situationer så kan minsta detaljen öppna upp nya vägar,tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen