Re-Design hippiejeans

Hej,

söndag igen och helgen hamnade i ett vakuum?.

Vi har alla läst om den fruktansvärda händelsen som hände i fredags på Drottninggatan i Stockholm. Tyvärr fick många också vara med om den. Mina tankar har varit hos Er och Era anhöriga hela helgen❤️

Bestörtning och sorg har idag mer gått över i ilska och beslutsamhet att vi ska stå starka mot terrorn. Vi ska inte ge dem vad de vill ha- rädsla. Vi ska resa och leva livet. Vissa städer avstår jag medvetet från att resa till…just nu….som mitt älskade Istanbul. Kanske får tänka en extra vända på större folksamlingar men annars tänker jag leva mitt liv.

En sak till som är mycket viktigt idag anser jag är att öppna upp, se, le. Var nyfiken på den som står bredvid dig. Var inkluderande i denna cosmopolitiska värld vi lever i. Vi alla rör oss idag och lever på hela vårt klot. Var inte rädda. Var uppmärksamma men inte rädda. Sprid kärlek så låter vi hatet förminskas.

Nu släpper jag det och vandrar in i min verkstad.

 

Redesign hippiebyxa

Igår gjorde jag en ny hippiebyxa. Mina gamla jeans hade gjort sitt och det var dags att ge dem ett nytt liv.

En byxa av all sköns färger i mestadels sammet ( blir intressant med tvättningen ?).

Tyger plockades fram och placerades så att de sjöng fint ihop.

IMG_4409

Det syddes och syddes.  Lite möbelband fick sedan bli lite kul detaljer.

IMG_4410

En sån här byxa finns det bara ett ex av och det är en skön och kul känsla.

önskar dig en fortsatt fin söndag.

❤️

/Anne-Lee

 

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen