Makrill renoverar 3

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/eRIe1V75eG0″ title=”Makrill renoverar 3″][/vc_column][/vc_row]

Hej på Er,
nu har jag lyckats peta in en video här. Så välkomna in i arbetsrummet där den slitsammaste delen av jobbet är avklarat.

Jisses vad jag har slipat. Såg ut som en snögubbe varje gång.

Det roligaste kommer nu. Nu har jag grundmålat väggen där fönstret sitter. Där ska en ljus olivgrön färg målas. Resten blir tapet. Det tycker jag är riktigt kul faktiskt trots att jag har mönsterpassning att vänta. Jag har ju också tre dörrar i rummet och det är alltid lite pyssligt men jag ska köpa mig en ny tillskärare….en riktig vassing så då blir det inga problem att få till alla kanter. Ett klart måste då man sätter tapeter. Inge vidare kul att försöka skära av tapet med en slöing….

Hur som helst har jag varit mycket noga ( man ska ju vara det med grundgörat ) + även njutit av de fantastiska sommardagarna vi fått till oss i år. Vilken sommar!!

Nu har vi haft lite mulna dagar men varmt så nu har jag kört i gång med högre tempo. Tapeten är beställd och ska sättas i nästa vecka. Golvet kollar vi in sist. Skönt att kladda med färg och tapetklister utan att vara orolig att golvet blir förstört. Egentligen borde man nog nu ta golvet med vi gör en rockad.

Rummet i sig har jag förstås redan möblerat. Kommer bli riktigt härligt och rogivande.

Lite nya möbler har införskaffats som sätter tonen i rummet. Ska bli så skönt att komma i ordning för just nu är det ingen skön syn för ögat.

Ha nu en fortsatt härlig söndag.

Syns nästa söndag???

/Anne-Lee

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen