Makrill renoverar 2

God morgon till en ny härlig söndag.

Vad ska du hitta på en dag som denna? Har du semester så hoppas jag att du ger dig tid till dig själv. Att du spenderar den lediga tiden med sådant som ger dig kraft och energi. Det är viktigt trots att vi vet att vi har så mkt annat med hus och ev. företag….alla måsten. Så mycket har man inte att göra än att man kan ge sig tid. Handlar om prioriteringar. Jag borde göra ett gäng andra måsten men jag ger mig tid att göra vad jag precis vill under min semester. Om jag får ro? Jo faktiskt….för att jag har tilliten till att saker blir gjorda snart i slutet på min semester. Jag laddar nu och det är viktigt. Jag har i och för sig blivit bra på att ha balans i livet.

Nå väl….renoveringen under veckan som varit har bestått i att ta ner en del av väggskivorna. Där under såg man den fantastiska tapeten som dessvärre var i bitar. Den plockades bort och beslutet om att behålla den råa väggen togs. Den ska målas.

image

En trettio centimeter av väggen fick sitta kvar mot dörren. Där blir det tapet + på väggen vid vedspisen. Har hittat en väldigt gammal lite murrig tapet som jag tror kommer bli så vacker.

Makrill renoverar 2

Se vad vi hittade under det tråkiga vita taket. Lycka. Vi hade tänkt köra på ett nytt innertak först. Inte kunde vi ana att detta vackra tak dolde sig under takskivorna. Vid första anblick så tyckte jag att färgen såg vacker ut.

image

Ha ha nu är taket rent igen. Vilket jobb!!! Helt galet smutsigt. Nästa jobb blir att skrapa,spackla och slipa väggar. Vet inte om jag tycker det är så mycket roligare men bara vetskapen om hur mysigt detta rummet kommer att bli gör att man bara jobbar mot målet.

Målet….har man ett tydligt mål för sitt inre så är vägen dit ändå ganska lätt. Vill man något så gör det sig inte av sig självt.

Så är det och då får man fixa.

Önskar dig en härlig dag

/Anne-Lee

Inlägg skapade 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen